-Ό,τι κάνουμε μόνο για τον εαυτό μας, πεθαίνει μαζί μας. Ό,τι κάνουμε για τους άλλους και τον κόσμο, παραμένει και είναι αθάνατο.- Albert Pike -Τα παιδιά χρειάζονται περισσότερα πρότυπα παρά κριτικές.- Joseph Joubert -Τα παιδιά πρέπει να διδάσκονται πώς να σκέφτονται, όχι τι να σκέφτονται.- Margaret Mead -Μπορεί να έχουμε έρθει όλοι με διαφορετικά καράβια, αλλά είμαστε όλοι στην ίδια βάρκα τώρα.- Martin Luther King -Δεν είμαστε υπεύθυνοι μόνο γι’ αυτό που κάνουμε αλλά και γι’ αυτό που δεν κάνουμε.- Μολιέρος -Η γνώση δεν είναι αρκετή, πρέπει να την χρησιμοποιήσουμε. Η προθυμία δεν είναι αρκετή, πρέπει να ενεργήσουμε.- Wolfgang Goethe

4 Ιουν 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


 Στo σχολείο μας πραγματοποιήθηκε έκθεση ειδών λαογραφίας στα πλαίσια υλοποίησης της Δράσης με τίτλο: « Μουσείο και Λαογραφία».


Ως Σύλλογος ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και συγκεκριμένα τους:
-κα Βασιλική Βόντσα,  Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας,
-κο Σούλιο Ιωάννη, Προϊστάμενο Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας.
-κο Παπαδέλη Ιωάννη, Σχολικό Σύμβουλο 5ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης ,
-Διδάσκοντες και  μαθητές του 5ου, 9ου & 12ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους ανθρώπους εκείνους που συνέδραμαν στην επιτυχημένη υλοποίηση της Δράσης και συγκεκριμένα τους:
-κο Αποστολίδη Παναγιώτη, Πρόεδρο του Εκθεσιακού Κέντρου Κοίλων, ο οποίος μας δάνεισε τις κούκλες βιτρίνας
-Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Αθανασίου που προσέφερε τις παραδοσιακές στολές.
-τους γονείς και φίλους που δάνεισαν τα προς έκθεση αντικείμενα 

Δεν θα παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τις συνοδοιπόρους μας σ’ αυτή την προσπάθεια και υπευθύνους της Δράσης, κα Καλλιόπη Κοκκινοπλίτη και Μαρίνα Κοτσίδου. Επίσης τον Διευθυντή του σχολείου μας, κο Λιάκο Χρήστο.

Τέλος να ευχαριστήσουμε από καρδιάς και τους αγαπητούς μας μαθητές, οι οποίοι βοήθησαν με την προσωπική τους συμβολή να ζωντανέψουν θύμησες και αναμνήσεις του παρελθόντος, μέσα από την παρουσίαση των αντικειμένων που φέρουν το στίγμα της ιστορίας τόσων χρόνων, γιατί η ιστορία ενός τόπου είναι ο πολιτισμός του.
    


                                                              Η Πρόεδρος

                                                         Μαδίκα Αφροδίτη